Aangepast vervoer

De Mercedes Sprinter rolstoelbus en Mercedes EQV elektrische rolstoelauto voor aangepast vervoer, zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft de bus een lift aan de achterzijde en bovendien aan de zijkant een verlaagde instap waardoor deze vorm van vervoer voor iedereen comfortabel toegankelijk is. De EQV kan achterin één rolstoelgebonden persoon en op de achterbank nog maximaal 3 valide personen vervoeren.

Wie kunnen gebruik maken van ons aangepast vervoer?

aangepast vervoer
Ouderen en anderen die zijn aangewezen op aangepast vervoer. U hoeft niet persé rolstoelafhankelijk te zijn. Ook als u slecht ter been bent, slecht ziet, of het voor u anderszins moeilijk of onmogelijk is op uw plaats van bestem­ming te komen, kunt u van de bus gebruikmaken.

Het is noodzakelijk iemand mee te nemen als u begeleiding nodig heeft. De begeleider kan gratis mee. Daarnaast moet u inwoner zijn van de voormalige ge­meente Heino, of op Heino zijn georiënteerd.

De chauffeurs zijn vrijwilligers en doen hun uiterste best u op een prettige manier te vervoeren.

Bent u geïnteresseerd in een functie als chauffeur of planner bij SOH dan kunt u dat ons laten weten.

Aanvragen voor vervoer:

Aan- of afmelden van ritten op werkdagen (ma. t/m vr. 9:00-16:30): 
Receptie Het Wooldhuis: bel naar (0572) 39 83 98.

Aan- of afmelden of spoed van ritten (’s ochtends vóór 9:00 uur, ’s avonds na 16:30 uur tot 22:00) en in het weekend (9:00-22:00):
Planning SOH: bel of Whatsapp naar (06) 43 96 58 49 of mail naar planningsoh@gmail.com