Donateur worden/Anbi

De Stichting Ouderenwerk Heino (SOH) mag zich verheugen in het feit dat al veel inwoners donateur zijn van de SOH. Hiermee steunen zij het instandhouden van de bus voor aangepast vervoer en sinds eind 2014 ook de rolstoelauto van de stichting. De bus en rolstoelauto, die worden bereden door vrijwillige chauffeurs, vervoeren dagelijks ouderen en minder validen zodat zij niet aan huis gekluisterd zijn, maar kunnen functioneren in de door hen gewenste sociale omgeving in Heino en omstreken.

 

Onze donateurs maken het met hun bijdrage mogelijk dit klantvriendelijke vervoer in onze gemeenschap aan te bieden tegen zeer redelijke vergoedingen. Dit willen we graag continueren en derhalve nodigen wij u uit hieraan ook een bijdrage te leveren.

 

Dit is op twee manieren mogelijk:

 

  • een eenmalige donatie op rekening NL29 RABO 0373 0049 82 t.n.v. de SOH te Heino of
  • een jaarlijkse donatie.

Indien u een jaarlijkse of eenmalige donatie wilt doen d.m.v. een machtiging, wilt u dan de machtiging downloaden, invullen en opsturen.

 

Het door u aangegeven bedrag zal in het vierde kwartaal van ieder jaar automatisch worden afgeschreven.

 

De Stichting Ouderenwerk Heino is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI), waardoor deze donatie aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen.

 

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u contact opnemen met

Gerard Noordink, voorzitter van de stichting Ouderenwerk Heino tel. (0572) 36 76 39,

Petra Veltmaat, secretaris SOH tel. (0572) 39 47 77 of

Piet Polstra, penningmeester SOH tel. (0572) 39 26 50.

 

Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking.