Apetito

Thuis uit eten

De Stichting Ouderenwerk Heino en maaltijdvoorziening apetito brengen iedereen die het koken zwaar valt, of die geen zin heeft in koken, de maaltijden van hun keuze thuis.

Lekker & gezond

Het unieke is dat de maaltijden direct na het koken in zeer korte tijd worden ingevroren, waardoor smaak, vitamines, voedingsstoffen en uiterlijk van de maaltijd optimaal behouden blijven.

Catalogus

In de uitgebreide en kleurrijke catalogus kunt u kiezen uit meer dan honderd verschillende maaltijden. Ook aan diëten en andere voedingsgewoonten is gedacht. Zo zijn er maaltijden die geschikt zijn voor diabetici en natrium- en vetbeperkte maaltijden. Tevens biedt apetito een keuze uit vegetarische maaltijden. Zelfs glutenvrije maaltijden. De maaltijden worden, per zeven stuks, diepgevroren bij u thuis afgeleverd op  vrijdagochtend. U kunt dan zelf bepalen op welke dag en hoe laat u een maaltijd in de magnetron wilt bereiden.

Kortom: voor elk wat wils!

Voor het geval dat er onverwachts een maaltijd moet zijn, is er een beperkte voorraad aanwezig bij de stichting.

Indien u niet beschikt over een diepvrieskastje is deze ook bij de stichting te lenen. Wanneer u gebruik wilt maken van maaltijdservice apetito, komt de contactpersoon bij u langs om alles even door te nemen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de maaltijdvoorziening kunt u contact opnemen met de infobalie in Het Wooldhuis,  telefoonnr: (0572) 39 83 98.

Apetito