Nieuwe chauffeur

Wij verwelkomen Miny Hofhuis als vrijwilligster bij de SOH.

Ze gaat vandaag voor de eerste keer zelfstandig op pad als SOH Caddy-chauffeuse.

Na een inwerkperiode van drie weken is Miny vandaag enthousiast gestart om onze cliënten naar hun bestemming te brengen!

Wij wensen haar veel plezier met het vervoer en leuke contact momenten met de cliënten.

Miny Hofhuis
Miny Hofhuis

Stichting Ouderenwerk Heino reikt prijzen Pompdagen uit

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de Pompdagen maar liefst 22.000 euro opgehaald. Het gaat om de opbrengst van de veiling van Heino tikt ‘m af en de opbrengst van een verloting.

Daarnaast konden belangstellenden zich bij de stand van SOH laten informeren over de activiteiten van de stichting en de toekomstige besteding van de geweldige opbrengst. De bezoekers konden raden hoeveel kilometers de SOH in de eerste helft van 2022 had afgelegd met de twee eigen voertuigen. Het juiste aantal was 70.999 km. Recentelijk zijn de prijzen uitgereikt aan de winnaars. De eerste prijs, een dinerbon van BijNe9en voor twee personen ter waarde van minimaal 100 euro, ging naar Henk Wessels. Met zijn 71.000 km zat hij er slechts 1 km vanaf. De tweede prijs, een middag aanschuiven bij Eten voor Ouderen voor twee personen, ging naar Margje Steenbergen en de derde prijs, een middag koersballen voor vier personen inclusief een drankje, naar Toon Cents.

STEMMEN RABO CLUB SUPPORT

Stichting Ouderenwerk Heino doet mee met de Rabobank Club Support.

Ben je lid van de Rabobank? Log dan in https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

De opbrengst zal gebruikt worden voor de vervanging van de huidige VW Caddy invalidenauto door een volwaardige elektrische variant 🚗.

Hiermee probeert de SOH het vervoer duurzamer te maken om zo een bijdrage te leveren aan een beter klimaat 🌳.

We zijn blij met iedere stem! Dank jullie wel!!!

Opbrengst Heino Tikt ‘m Af voor SOH

𝗩𝗲𝗲𝗹 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗢𝘂𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗛𝗲𝗶𝗻𝗼
Tijdens @kjelvik_scandinavian_outdoor Heino Zingt Mee werd de totale opbrengst van Hilgenkamp Bouwservice Heino Tikt ‘m Af bekendgemaakt: maar liefst 22.022,00 euro. De opbrengst gaat naar de Stichting Ouderenwerk Heino die met het geld een nieuwe bus wil aanschaffen.
De Stichting Ouderenwerk Heino is een grote groep vrijwilligers die zich op meerdere gebieden inzetten om het welzijn van ouderen te bevorderen. Zo wordt er bijvoorbeeld een bus en een personenauto voor aangepast vervoer ingezet.
De stichting heeft ook een klussendienst en zorgt voor ontspanning, bijvoorbeeld met koersbal en biljarten. Mensen met een loopstoornis of visuele handicap kunnen gebruik maken van een duofiets. Ook worden ouderen eenmaal per maand in de gelegenheid gesteld samen te eten.

bekendmaking opbrengst Heino tikt 'm af 2023

Nieuwe chauffeurs

In de afgelopen maanden zijn drie nieuwe vrijwilligers ons chauffeurs-team komen versterken:

Sinds maart is Albert-Jan van Klaveren actief op de SOH-bus. Vanaf juli rijdt Jan van Wifferen op de bus en Jos Janssen kunt u tegenkomen met de bus en met de Caddy.

Heren, van harte welkom bij de club en veel veilige kilometers gewenst!

Hoezo hart voor Heino?

In het huis-aan-huis blad HoezoHeino? staat deze maand een mooi interview met Piet en Johan. Op de foto de planners van de SOH bij onze voertuigen.

Biljarten in de Heerenbrink

Het biljart in het Wooldhuis wordt verplaatst naar de Heerenbrink. Vanaf medio april kan er weer gebruik van worden gemaakt. De Heerenbrink is dagelijks beschikbaar, met uitzondering van de woensdagavond, in verband met de repetitie van het vrouwenkoor.

 

Er is geen toilet in de Heerenbrink, maar u kunt uiteraard gebruikmaken van de
sanitaire voorzieningen in de nieuwbouw.

 

Zie ook: Biljarten

Het jaar 2022 in een notendop

Herhalingslessen AED / reanimatie in Heino

De werkgroep AED van de SOH organiseert in samenwerking met het Dorpshuus Heino en de Stichting Reanimatie Onderwijs Salland BLS (reanimatie) herhalingslessen. De lessen zullen in gegeven worden in het Dorpshuus. Voor meer informatie zie de pagina AED’s.

Willem Boot neemt na 15 jaar afscheid

Willem Boot heeft op 26 januari zijn carrière als buschauffeur bij SOH beëindigd.

 

Willem is direct bij het bereiken van de VUT-leeftijd van 62 jaar gestart als chauffeur bij de SOH en heeft dit 15 jaar lang met veel enthousiasme, inzet en plichtsbesef gedaan. In februari 2023 hoopt hij 77 jaar te worden, wat betekent dat hij de uittredingsleeftijd voor SOH-chauffeurs gaat bereiken.

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari ontving hij een schilderij van de SOH-bus, geschilderd door een passagier die hij al tien jaar vervoert naar een zorginstelling, als erkenning voor zijn uitzonderlijke prestatie.

 

Afgelopen donderdag ontving hij na zijn laatste dienst, een bos bloemen en cadeaubonnen.

 

Willem, nogmaals bedankt!